Nou problema amb els contenidors soterrats, ara al carrer Sant Antoni

  • Els contenidors soterrats a tocar del Rierany dels Frares estan inhabilitats
2021-10-12T13:00:18+01:0012/10/2021|

Cada vegada són més els contenidors soterrats que són inhabilitats per espatllar-se. Al seu voltant s’hi col·loquen contenidors de superfície per tal de substituir-los. Aquest cop és al carrer Sant Antoni, a tocar del Rierany dels Frares, on els soterrats estan elevats i una cinta avisa que no es poden fer servir.

Al carrer Ànimes amb Sant Antoni es van tapar les bústies soterrades fa mesos, el mateix procediment s’ha fet recentment al Passeig dels Eucaliptus i a la plaça de l’Església directament es van eliminar.

L’auditoria realitzada a la UTE que gestiona el servei de recollida d’escombraries i la neteja, formada per Urbaser i Arca del Maresme, evidencia que “no es detecta una inspecció dels contenidors i/o manteniment correctiu eficient dels contenidors”.

El problema amb els contenidors soterrats és evident. Alguns estan espatllats, molts d’altres en mal estat. Des de l’Ajuntament admeten que algunes bateries han arribat al final de la seva vida útil, però pel moment, no s’han canviat. El tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, va assegurar en declaracions a RCTV a principis de juny que volien “una solució que no sigui anar restituint-los”, pel que estaven estudiant quin nou sistema implantar.

La intenció de l’equip de govern és finançar amb els fons Next Generation uns contenidors intel·ligents que disposin, per exemple, de sensors que avisin quan estiguin plens, una mesura que no es preveu a curt termini.

Comparteix el contingut!

Go to Top