S’intensifica la vigilància a les estacions de Pineda i Mataró

  • La policia fa dispositius de vigilància constants a l'estació de Mataró. (Foto: Capgròs)
2021-10-13T11:24:48+01:0013/10/2021|

Pineda de Mar i Mataró han reforçat la vigilància a les seves estacions per tal d’augmentar la seguretat dels usuaris. De fet, a les estacions s’han produït robatoris i agressions, convertint-se en punts d’inseguretat especialment en horari nocturn. Són, a més, la via d’entrada o d’escapada per molts lladres no professionals.

En el cas de Pineda ha estat l’Ajuntament el que ha arribat a un acord per augmentar la presència de personal de seguretat a l’interior de l’estació i de Policia Local i Mossos a l’exterior des de les 17h i fins a mitjanit, quan passa l’últim tren. També s’ha ampliat el personal de seguretat que viatja a l’interior dels vagons en els primers trens del dia, de 6:15h a 7:15h, per evitar incidències amb els viatgers que tornen de festa en tren.

Pel que fa a Mataró, s’estan realitzant dispositius conjunts dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i la Policia Nacional després que es produïssin diversos incidents com baralles, agressions i furts. En un vespre, els cossos de seguretat van identificar sis persones, de les quals una va ser detinguda per infracció a la llei d’estrangeria, i es va aixecar una acta per incompliment de l’ordenança de civisme.

A Calella també es va engegar un dispositiu de control a l’estació a finals del mes d’abril i fins el mes de maig per tal de controlar i reduir la mobilitat en tren de les persones conflictives que vivien a La Bruna i dels altres joves problemàtics que venien de municipis propers, com Mataró o Canet. De fet, els exresidents de l’hotel ocupat més agressius ara viuen a la capital del Maresme, on els aldarulls, robatoris i ocupacions són constants. Un cop va ser desallotjada La Bruna, però, la vigilància policial a l’estació es va reduir.

Comparteix el contingut!

Go to Top