La Festa Major recapta 17.420 euros per Càritas Calella

  • L'economat és l'espai on els usuaris de Càritas van a buscar aliments
2021-10-20T20:03:37+01:0020/10/2021|

La venda d’entrades dels concerts de la Festa Major de la Minerva han aconseguit una recaptació de 17.420,59 euros, quantitat que es destina íntegrament a Càritas. La quantitat recollida és de pràcticament un euro per calellenc. Amb aquests diners, l’entitat humanitària podrà comprar més aliments per les famílies vulnerables. Actualment, els productes que ofereixen provenen del Banc dels Aliments, de la Unió Europea i de l’Ajuntament.

Càritas Calella dona una ajuda alimentària imprescindible per moltes famílies calellenques, cada vegada més: unes 2.000 persones han sigut ateses durant aquest any. Des de l’entitat temen que aquesta xifra pugi en els pròxims mesos, quan l’atur augmenta per la fi dels contractes temporals lligats a la temporada turística.

Els usuaris van a buscar els aliments a l’economat, un local situat al carrer Balmes que funciona amb un sistema de punts que s’assimilen als euros per tal de dignificar l’ajuda.

Comparteix el contingut!

Go to Top