Cotxes atrapats al carrer Sant Joan per dos talls simultanis

  • La part baixa del carrer Sant Joan i Jovara han estat tallats al trànsit de forma simultània
2021-10-22T17:35:54+01:0022/10/2021|

Aquest matí, els cotxes que circulaven pel carrer Jovara han quedat atrapats a l’alçada del carrer Sant Joan. No podien continuar la marxa per Jovara perquè està tallat per obres de substitució del clavegueram i tampoc podien baixar pel carrer Sant Joan fins a Anselm Clavé perquè també estava tallat, en aquest cas perquè estaven descarregant material per una obra. S’ha convertit en un cul de sac.

La Policia Local ha hagut de guiar als vehicles pel carrer Sant Joan en contra direcció, alguns fins i tot marxa enrere, perquè poguessin sortir. Els veïns de la zona tampoc han pogut treure els seus vehicles dels pàrquings.

El tram del carrer Jovara comprès entre Sant Joan i Sant Pere estarà tancat durant un mes i mig a causa de les obres de substitució de la xarxa de clavegueram i aigua potable. Aprofitant que s’ha d’aixecar el terra, també s’ampliaran les voreres i es renovarà el paviment del carrer.

No és la primera vegada que es planifiquen dos talls de carrer contigus de tal forma que els cotxes no poden anar endavant ni tampoc tirar enrere. També va passar amb el carrer Bruguera i Sant Josep, tots dos tallats provocant un embús de cotxes.

Comparteix el contingut!

Go to Top