Nova edició de la botiga al carrer amb desfilada de moda

2021-10-23T18:05:23+01:0023/10/2021|

#endirecteCalellaCOM Avui se celebra una nova edició de la botiga al carrer, una jornada que coincideix amb la recuperació de la desfilada del Calella està de moda. 16 establiments de roba, complements, alimentació i parafarmàcia han muntat paradetes al carrer, majoritàriament a Església, concentrant-se sobretot en el tram entre Amadeu i Sant Joan. Als comerciants els hagués agradat més participació per tal que l’artèria comercial de la ciutat fes més goig, especialment en les zones on no hi havia botigues al carrer.

Molts dels vianants que passegen pel carrer Església s’han sorprès en veure els productes fora dels locals, però acaben comprant alguna cosa aprofitant les ofertes. Tot i així, els comerciants expliquen que durant la jornada de juliol va haver més vendes, probablement gràcies al turisme. Algun botiguer considera que la iniciativa hagués tingut més èxit si s’hagués fet coincidir amb el cap de setmana de l’Ironman, quan a Calella hi havia els atletes i les seves famílies.

Fins les 21h es poden fer les compres, moment en el que començarà la desfilada a la passarel·la que s’ha col·locat a la plaça de l’Església. També hi ha sessions musicals amb DJ’s i un inflable per la mainada.

Comparteix el contingut!

Go to Top