Usuaris del pavelló denuncien la presència de rates a les instal·lacions

  • Les rates entren a la sala de la caldera del pavelló per sota de la porta
2021-11-08T18:37:36+01:0008/11/2021|

Els jugadors, entrenadors i famílies que van sovint al pavelló del Parc Dalmau denuncien que hi ha rates a l’interior de les instal·lacions i que entren a la sala on es troba la caldera per sota de la porta, ja que no arriba fins al terra. Precisament al costat de l’accés a la sala de màquines del pavelló hi ha ple d’objectes de l’home que acumula trastos, com para-sols, caixes o bombones de butà.

Tant des del Club de Bàsquet Calella com des de la Unió Esportiva Handbol Calella, les dues entitats que fan ús del pavelló, s’han queixat en diverses ocasions a l’Ajuntament demanant que es prenguin mesures contra els rosegadors. El consistori ha confirmat als clubs que procediran a eliminar-les en breu.

L’Ajuntament contracta de forma periòdica, diverses vegades a l’any, a l’empresa Serviset-Plagas per controlar la població de rates, coloms o insectes a espais concrets de la ciutat, com la plaça dels Eucaliptus -on algunes famílies van denunciar a través de #laveudeCalella la presència de rates al parc infantil- o la comissaria de la Policia Local. Aquesta empresa també va ser l’encarregada de retirar els nius de cotorres del Passeig de Mar.

Comparteix el contingut!

Go to Top