Una falsa alarma per una fuita de gas al carrer Puig de Popa mobilitza als Bombers

  • Bombers i Policia Local s'han desplaçat fins als Codina alertats per una possible fuita de gas
2021-11-18T16:06:26+01:0018/11/2021|

Sobre les 14h del migdia, els Bombers han avisat als veïns de l’edifici número 7 del carrer Puig de Popa que no sortissin de casa. El motiu era una possible fuita de gas, i calia que quedessin confinats a l’interior dels habitatges mentre feien les proves de mesurament. Havien estat alertats per una veïna que assegurava sentir olor de gas a l’escala de l’edifici.

Totes les proves han estat negatives i finalment els Bombers han determinat que es tractava d’una falsa alarma. Tot i així, han activat a la companyia de gas per assegurar-se que no hi havia cap problema.

Dues dotacions dels Bombers del parc de Pineda de Mar s’han desplaçat a la zona, així com dues patrulles de la Policia Local.

Els Bombers també van haver d’actuar fa un parell de setmanes al mateix carrer per l’incendi d’un calefactor elèctric a l’interior d’un dels pisos.

Comparteix el contingut!

Go to Top