ENTITATS

Foto-Film Calella ofereix un taller bàsic de cinema i vídeo online

  • Marçal Mora, Pere Mas i Josep Maria Colomer imparteixen el curs virtual
2021-11-23T18:10:05+01:0023/11/2021|

La secció de cinema de Foto-Film Calella ha preparat un curs de cinema i vídeo virtual gratuït. El seu objectiu és aproximar el món de l’audiovisual a aquells que no hi estiguin familiaritzats, en un taller amb “classes” teòriques sobre les bases del llenguatge cinematogràfic i exercicis pràctics i tècniques per gravar, editar i exportar vídeos a través del mòbil.

El curs es pot seguir a través de la pàgina web de Foto-Film Calella i pel seu canal de Youtube. Està estructurat en tres unitats de dos vídeos cadascun a càrrec de Josep Maria Colomer, Marçal Mora i Pere Mas, tres dels socis i vocals de l’entitat. És el primer curs online que organitza l’entitat, que ha volgut deixar les classes en obert per tal que tothom en pugui fer ús.

Foto-Film és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1966 i dedicada a la promoció i divulgació de la imatge a través dels diversos canals: la fotografia, el cinema, el vídeo… Fan diversos tallers i concursos al llarg de l’any, sent el Festimatge, el Festival de la Imatge, l’esdeveniment més important.

Comparteix el contingut!

Go to Top