L’Ajuntament no aclareix l’afer del camió d’escombraries de Calella que opera a Mallorca

  • El camió que està a Mallorca i que està assignat a Calella
2021-11-24T16:50:49+01:0024/11/2021|

El govern municipal no ha volgut fer declaracions sobre el fet que un camió de la recollida selectiva de la UTE RSU Calella estigui prestant servei a Mallorca. Assegura que ja està “tot aclarit amb l’empresa”, però no han volgut dir quines són les explicacions que li han donat des d’Urbaser per justificar que el camió porti des del 2018 passant les ITV a les Balears.

El camió en qüestió és de gran tonatge, va estar treballant a Calella des del 2016 fins el 2018 i, a partir d’aquí, va desaparèixer de la nostra ciutat. Va ser en aquest moment quan es va traslladar a Mallorca, on a més de passar les inspeccions, hi fa més quilòmetres que a Calella. Un fet que no va detectar l’auditoria feta a l’empresa concessionària de la neteja malgrat afirmar que tots els vehicles disposen de GPS.

La CUP va descobrir el parador del camió i ho va fer públic a través d’un vídeo, però cap altra partit polític, ni per part del govern ni de l’oposició, s’han manifestat al respecte.

Comparteix el contingut!

Go to Top