Roben una cadireta infantil trencant el vidre d’un cotxe al pàrquing del Roser

  • Els lladres van trencar un dels vidres per endur-se la cadireta
2021-11-26T10:51:18+01:0026/11/2021|

Habitualment, els lladres busquen diners i objectes de valor com a botí. Però d’altres, s’emporten coses quotidianes. És el que li ha passat a una família calellenca: quan van anar a buscar el seu cotxe, que tenien estacionat a l’aparcament del Roser, van veure que els havien trencat la finestra del cotxe i que els havia desaparegut una de les cadiretes infantils que hi havia a l’interior. També es van intentar endur una altra, però estava més fixada en ser per un nen més petit i no van poder.

La família va denunciar els fets, ocorreguts durant la nit de dimarts a dimecres, a la policia, però demana anar amb compte al pàrquing i més il·luminació perquè els lladres no tinguin tanta facilitat per actuar. De fet, un altre vehicle aparcat al costat també tenia el vidre trencat.

Una cadira infantil d’un vehicle pot tenir diversos preus, que van des dels 50 euros les més econòmiques i que poden passar de 400 euros les més completes. Objectes d’aquest tipus es poden trobar després a les aplicacions de compra-venda de segona mà.

Fa uns mesos, un altre calellenc es va trobar que li havien robat les seves eines de treball del maleter del vehicle que tenia estacionat al petit aparcament del costat de la gasolinera, un altre objecte quotidià que en principi no sembla que pugui despertar interès. El valor dels estris superava els 1.500 euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top