Calella encendrà els llums de Nadal aquest divendres

  • Les estrelles situades al carrer Església l'any passat s'han substituït per un nou disseny
2021-11-29T13:12:47+01:0029/11/2021|

L’encesa dels llums de Nadal es retarda. Tot i que inicialment estava previst pel divendres 26 de novembre, coincidint amb el Black Friday, finalment es fa una setmana després, aquest divendres 3 de desembre a les 18h. De fet, tot i que al carrer Església ja està col·locat el nou disseny que il·luminarà la principal artèria comercial de la ciutat, als altres carrers encara no s’han acabat d’instal·lar. Moltes ciutats, com Barcelona o Mataró, ja els han encès.

En total s’han de col·locar 173 unitats de llums amb diferents dissenys en funció dels carrers. Els motius nadalencs són estrelles, cartells de “bones festes”, cortines de llums, llunes i un Pare Noel amb moto. La instal·lació va començar fa dues setmanes i va a càrrec de l’empresa maresmenca Boquet, que també s’encarrega de la gestió d’altres sistemes elèctrics de la ciutat. L’Ajuntament destina un pressupost d’uns 40 mil euros a la il·luminació nadalenca, al qual se li ha de sumar el cost de la llum.

A partir de divendres, doncs, els carrers estaran il·luminats de 18h a 00h, tot i que s’ampliarà fins la 01h des de la nit del 24 de desembre fins el 6 de gener, quan se celebren pròpiament les festes. El dia de Reis s’apagaran fins l’any que ve.

Comparteix el contingut!

Go to Top