Unes obres al carrer Colom provoquen una fuita de gas

Les obres s'estan portant a terme al lateral del carrer Colom

2021-11-30T20:46:45+01:0030/11/2021|

Durant les obres que s’estan portant a terme a un dels laterals del carrer Colom, una de les màquines ha foradat la canonada que porta el gas al B&B El Pekinaire, provocant una fuita. Això ha alertat als veïns més propers, que han sentit olor a gas. La companyia del gas ha estat avisada i ha aturat el subministrament, han estat fent comprovacions fins que han determinat que no hi havia perill. L’incident no ha deixat cap ferit.

El trencament s’ha produït a causa de les obres de renovació de les canonades de l’aigua. Sovint, les de l’aigua i les del gas estan molt a prop i es produeixen aquest tipus d’incidents quan hi ha obres. A principis de novembre, va ocórrer el mateix en unes obres a la via pública a Poblenou, quan una retroexcavadora va trencar la canonada del gas. En aquella ocasió, dues de les persones que treballaven a les obres van resultar intoxicades de manera lleu per inhalació de gas.

Els veïns del carrer Colom celebren que es renovin les canonades, ja que hi ha hagut diverses inundacions a les plantes subterrànies dels edificis en els últims temps.

Comparteix el contingut!

Go to Top