Click Culé munta un pessebre de Playmobil al Centre Parroquial

Jordi Comas col·locant les diferent figures del pessebre

2021-12-12T17:51:58+01:0012/12/2021|

Segur que has vist un munt de pessebres. De figuretes de plàstic, de ceràmica, de peluix, pessebres vivents… però al Centre Parroquial s’hi pot veure ara un de ben original: format per peces de Playmobil. L’encarregat de muntar-lo ha estat el calellenc Jordi Comas, conegut a Instagram com a Click Culé.

Al seu compte d’Instagram, @clickcule, publica fotografies del personatge principal però adaptada a l’actualitat. Ja ha anat a buscar el tió al bosc, ha muntat l’arbre de Nadal i ha acabat embolicat amb la il·luminació de les festes.

Amb més de mil clicks a la seva col·lecció, ha escollit els que creu més adients per representar l’escena del naixement de Jesús, però hi ha incorporat elements innovadors com un parc d’atraccions, un mercat nadalenc, cases i cotxes. Un pessebre d’allò més original que modernitza una escena tradicional.

El pessebre de Playmobil es pot veure a l’aparador del Centre Parroquial, situat al carrer Jovara número 102. Aquesta setmana també s’aniran instal·lant més pessebres a la ciutat, com el de l’església.

Comparteix el contingut!

Go to Top