Cotxes trencats per una batalla campal amb llançament d’ampolles de vidre

2021-12-15T10:51:25+01:0015/12/2021|

La nit de divendres a dissabte es va produir una batalla campal a l’exterior d’una zona d’oci nocturn de Calella. Els veïns expliquen que un grup de joves es van llençar ampolles de vidre que van aconseguir d’un contenidor de vidre del carrer Maragall, provocant danys als cotxes aparcats.

Un dels conductors afectats denuncia que es va trobar la lluna del cotxe trencada. Tenia una esquerda a la part superior del vidre degut a un fort impacte. Ha posat una denúncia als Mossos d’Esquadra i es va sorprendre en descobrir que la policia no tenia constància de l’incident. De fet, la Policia Local es troba en quadre per la greu manca d’efectius, fet que impedeix que puguin donar servei a la nit. Per tant, els problemes que succeeixen no els poden atendre.

El seu cotxe no era l’únic amb desperfectes, un altre veí de la zona també tenia un forat al vidre davanter. Almenys tres turismes estaven afectats. Es desconeix si hi va haver ferits degut al llançament d’ampolles.

Més cotxes trencats

A més dels vehicles danyats al carrer Maragall, aquesta setmana han trencat vidres a dos cotxes més, en aquesta ocasió al pàrquing del carrer Bartrina, segons denuncien a través del grup de Facebook Calella Segura.

Comparteix el contingut!

Go to Top