Els nens i nenes ja es vacunen de la COVID-19 a Calella

2021-12-15T16:08:04+01:0015/12/2021|

#endirecteCalellaCOM Els infants d’entre 5 i 11 anys ja s’estan vacunant a l’Espai Mercat, el punt de vacunació massiu de Calella. Les primeres injeccions s’han administrat avui a les 15h i estaran fins les 19h posant el vaccí de Pfizer amb una dosi corresponent a un terç de la dels adults. Els nens i nenes hauran d’esperar 8 setmanes per rebre la segona dosi.

Tant les famílies com els petits que avui es vacunaven a Calella s’han mostrat confiats en l’efectivitat de les vacunes. En ser un punt massiu, molts dels que avui s’han inoculat venien de municipis propers, com Pineda de Mar, Santa Susanna o Canet de Mar. Alguns pares i mares consideren que seria més senzill que rebessin el vaccí a l’escola, com ja passa amb les vacunes d’altres malalties com l’hepatitis, el tètanus o el virus del papil·loma humà. També els infants expliquen que voldrien rebre la injecció amb els seus amics. De moment, però, no es contempla aquesta opció.

Les criatures han d’anar acompanyades dels seus pares o d’un tutor legal. En el cas que les porti una altra persona, com els avis, hauran de portar un document de consentiment informat. Únicament es vacunaran els infants que tinguin cita prèvia, que es pot demanar a vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Comparteix el contingut!

Go to Top