Loteria Robert: “És la primera vegada en onze Nadals que donem el premi, ara anem pel Niño”

A l'administració llueix un cartell amb el número del dècim premiat

2021-12-23T11:00:40+01:0023/12/2021|

Aquest és l’onzè Nadal en el que l’administració Loteria Robert ven les butlletes per la Rifa de Nadal. Però ha estat el primer en el que han donat sort repartint un dels grans premis: el tercer, premiat amb 50 mil euros per dècim. “Havíem donat un Euromillón de 100 mil euros, el Jóker, hem donat premis importants, però un ‘Gordo’ de Nadal mai. Ara anem pel ‘Niño’”, diu rient la seva propietària, Míriam Marrè, encara amb les emocions del dia d’ahir.

Les bones notícies les van rebre amb la persiana abaixada adherits a la primera protesta de la història de les administracions de loteria. Reclamen que tenen les comissions congelades des de fa 17 anys, però que els impostos sí que els hi han pujat. A més, per evitar el blanqueig de capitals, els premis grans no els poden entregar ells, sinó que ho ha de fer una entitat bancària. Per tant, només reben les retribucions pels premis més petits i 80 cèntims bruts per dècim de Loteria de Nadal venut des de l’any 2004.

Com a part de la reivindicació i amb caràcter simbòlic, estaven a dins de l’administració durant el sorteig però amb l’establiment tancat. Quan es van assabentar del premi i van començar a arribar persones a felicitar-los, van obrir la persiana per celebrar-ho amb els veïns i clients.

De les 35 sèries del 19517 repartides a Calella, 30 els hi havia venut al bar Pepe’s, dels Apartaments Codina, dels quals Marrè assegura que coneix a tots els clients. Ella mateixa li va proposar als propietaris que oferissin aquest número. Les altres 5 sèries, 50 dècims, les va vendre des de l’administració a clients abonats a aquest número, els quals el compren cada dissabte. No era casualitat, doncs que els premiats tinguessin aquesta butlleta en particular. Són clients de tota la vida que ahir es van posar en contacte amb l’administració per fer-los partícips de l’alegria del moment.

Assimilant totes les emocions, avui ja tornen a estar a ple rendiment i amb cues per cobrar els premis més petits aconseguits en el Sorteig d’ahir.

Comparteix el contingut!

Go to Top