Una història de l’Hilario Marín es converteix en un curtmetratge

El curt s'està rodant a Pineda i Santa Susanna

2022-01-03T12:50:35+01:0003/01/2022|

Una de les històries que l’Hilario Marín publica setmanalment a CALELLA COMUNICACIÓ prendrà vida en forma de curtmetratge. Es tracta d’El Olvido, un relat sobre un rodamón que persegueix als nens de 10 anys amb una intenció oculta. “El director, el Marçal Mora, la va llegir i em va dir que li agradaria fer un curt. Em va preguntar si li cediria els drets i li vaig dir que sí, que cap problema”, explica l’Hilario.

El rodatge es va iniciar fa mesos, però a causa de la pandèmia ha patit diverses aturades. Santa Susanna i Pineda de Mar són els dos escenaris principals, ja que Calella ha posat traves per enregistrar a la ciutat. També els actors són majoritàriament de Pineda, però també de Canet de Mar. L’elenc el formen Daniel Roig, Sonia Mallat, Ricardo Encinas, Eric i Noa Gascon, sota la direcció de Marçal Mora.

A petició del director, sempre que puc estic a les gravacions perquè en Marçal em va preguntar si així era com m’ho imaginava quan feia la història. Quan surt algun problema, entre tots busquem una solució”, detalla l’autor. L’objectiu de l’equip és poder estrenar el curt a la primavera en un acte obert al públic.

Comparteix el contingut!

Go to Top