Roben a quatre cases de Calella en una mateixa tarda

Així va quedar la finestra d'un dels habitatges assaltats després que el lladre la forcés per accedir a l'interior.

  • El lladre va forçar la finestra de la casa per poder-hi accedir
2022-01-05T21:24:46+01:0005/01/2022|

Quatre habitatges de Calella van ser assaltats ahir a la tarda. El lladre va entrar des de l’aparcament d’una casa al carrer Indústria i allà va tenir accés a diversos patis interiors, als quals va accedir utilitzant una escala metàl·lica portàtil. El botí sostret han estat objectes petits i de valor, com mòbils, joies o diners. “Es van posar les botes”, lamenta una de les afectades, que ha passat tota la nit sense dormir amb la seva filla i amb la sensació de no estar segura a casa. “Fins i tot es van endur la motxilla de l’escola de la meva filla, rosa i amb unicorns, amb l’agenda i la carpeta a dins. Creiem que ho va fer servir per guardar les coses”, explica.

Els veïns han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra i a la Policia Local i avui ha anat la policia científica a prendre mostres. Han constatat que no hi ha empremtes, pel que l’autor del robatori deuria portar guants. No saben amb precisió si va ser únicament un lladre o si va actuar en grup. El que sí els ha dit la policia és que no es va endur objectes més voluminosos, com les televisions, perquè havia de pujar i baixar l’escala metàl·lica per poder sortir i grans aparells l’haguessin arriscat a ser enxampat.

A través dels patis interiors, el lladre va forçar finestres per poder accedir a l’interior de les cases. En cap dels pisos hi havia ningú, motiu pel qual sospiten que els podria estar vigilant. La víctima recomana tancar bé i estar alerta per evitar nous furts. Més tenint en compte que la Policia Local es troba sota mínims d’efectius i que durant les nits no hi ha servei policial.

Aquest no ha estat l’únic robatori dels darrers dies. La nit de Cap d’Any també van forçar la porta d’un altre habitatge de la ciutat per entrar-hi a robar aprofitant que els propietaris havien anat a sopar a fora.

Comparteix el contingut!

Go to Top