El venedor de l’ONCE del carrer Església reparteix 100 mil euros a Calella

  • Andrés Marín ha repartit sort des de la seva parada calellenca
2022-01-08T14:10:25+01:0008/01/2022|

El tercer premi del cupó extra de Nadal de l’ONCE, celebrat el dia d’Any Nou, s’ha venut, en part, a Calella. L’Andrés Marín, el venedor que es posa els caps de setmana al carrer Església davant de Regals Marina i el banc Santander, va repartir cinc cupons del 21709, premiats amb 20 mil euros cadascun, el que dona un total de 100 mil euros. “És el primer premi fort que dono en els dos anys que porto, són 100 mil euros”, explica Marín amb un somriure que traspassa la mascareta.

Tot i que recorda perfectament el número -i assegura que mai se li oblidarà-, no coneix a les persones premiades. “De moment ningú m’ha portat el cupó premiat, no se si li hauran portat a algun company”, comenta. Els afortunats poden cobrar el premi a les entitats bancàries o a l’agència de l’ONCE de Blanes, que és l’encarregada de distribuir als venedors pels diferents punts del territori. L’Andrés, resident de Pineda, també es posa al carrer Sant Joan, al supermercat Carrefour o al mercat de Pineda, a més de al carrer Església.

A part de vendre els cupons de l’ONCE, Marín també té butlletes de l’Eurojackpot o els “rasques”. Pel que fa a l’ONCE, es distribueixen entre els de diari, el Cuponazo i el Sueldazo de cap de setmana. De moment, ha sigut l’extra de Nadal el que ha portat més sort a la nostra ciutat, que se suma a la Loteria de Nadal que va deixar 17,5 milions d’euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top