Un tràiler queda encallat en un dels revolts de la carretera d’Hortsavinyà

  • El remolc del camió accidentat té les tres rodes suspeses enmig d'un dels revolts

  • Cal una grua de gran tonatge per aixecar el remolc

2022-01-12T11:29:58+01:0012/01/2022|

Un camió de grans dimensions s’ha quedat encallat a una dels revolts  de la carretera d’Hortsavinyà, la BV-5126, més amunt del Km 3. Es tracta d’una carretera molt estreta i plena de corbes, molt difícil de circular pels tràilers.

Els fets van ocórrer ahir a la nit, quan ja era fosc, dificultant encara més la visió del conductor. Tot i que un motorista el guiava, el camió no va poder salvar una dels revolts  més tancats i tres de les rodes van quedar suspeses a l’aire. El transportista creu que el terreny va cedir, igual que la barana que ha quedat penjant. La cabina del camió sí que està totalment a l’asfalt de la carretera

El camioner es dirigia a la nau de la Serhs a carregar, a l’interior del remolc només hi portava palets buits. “Si l’hagués portat ple ara ja seria a la platja”, comenta ja més tranquil. Un operari de l’empresa de la grua va inspeccionar el terreny i va concloure que necessitaven una grua de gran tonatge, a la qual encara esperen a hores d’ara. El camioner, que l’esperava aquest matí, ha passat la nit a l’interior de la cabina del camió accidentat. Altres fonts apunten que la grua per elevar el remolc no arribarà fins al migdia i quedarà la carretera oberta a primera hora de la tarda.

Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat els Bombers, una ambulància del SEM per comprovar que el transportista es trobés en bones condicions i la policia, tot i que fins que no arribi la grua no podran recuperar la part del tràiler suspesa. No ho tindrà fàcil per arribar, tenint en compte les característiques del camí. El més probable és que hagi d’accedir des de Sant Cebrià de Vallalta o des de Tordera.

Els vehicles que pugen per la carretera d’Hortsavinyà des de Calella es troben aturats a l’alçada del Km3, on han de fer mitja volta. Només algun ciclista ha passat les tanques que indiquen que no es pot passar, però també giren quan es troben amb el camió.

Els veïns del Km 3 apunten que ja ha passat altres vegades que algun camió s’ha perdut buscant el magatzem de la Serhs i s’han quedat atrapats.

Comparteix el contingut!

Go to Top