Les obres sense acabar al carrer Colom han provocat caigudes dels vianants

2022-01-22T13:39:37+01:0022/01/2022|

#laveudeCalella Veïns del carrer Colom es queixen que les obres del carrer Colom s’han quedat a mitges i que “encara afecten la vorera, amb forats, fustes i el carrer aixecat a varis punts”. Ara han dit prou després que “una dona ha caigut de mala manera per culpa d’una d’aquestes fustes mal posades… i s’ha fet mal, davant la màquina del parquímetre del carrer Colom cantonada amb voral Sant Jaume… s’hagués pogut obrir el cap realment”, lamenta un veí.

Recorden que les obres ja van començar amb mal peu, ja que els operaris van trencar la canonada del gas i es va produir una fuita. L’incident no va arribar a més i es va solucionar sense ferits. Però es queixen que fa més d’un més i que no han finalitzat i que “el que han acabat està sense el tancament segellat que es mereix qualsevol carrer… han deixat escletxes obertes per on es cola l’aigua de la pluja directament als fonaments dels edificis… Han posat llambordes que sobresurten i són un perill. I mira si són cutres que, ja posats, no van canviar totes les llambordes, només les que van aixecar, posant les noves al costat de les velles quedant fatal. I ja no entro amb la brutícia i deixadesa endèmica de la zona”, conclou.

Tot i que els operaris hi han anat diverses vegades, no han solucionat el problema. Les fustes es poden moure i els forats queden destapats.

Comparteix el contingut!

Go to Top