Tornen a trencar el desfibril·lador del Passeig de Garbí

  • El DEA està a terra amb diferents parts escampades
2022-01-23T11:27:28+01:0023/01/2022|

Els desfibril·ladors ubicats per diferents punts de la ciutat s’han convertit en l’objectiu dels vàndals, que ja els han malmès en diverses ocasions. La més recent ha estat aquesta passada nit, quan han tirat a terra la plataforma que subjecta el DEA i han obert la caixa que el conserva, escampant algunes peces.

Cal molta força per doblegar el suport, motiu pel qual hi han d’haver estat força estona. També han arrossegat uns sacs de runa que hi havia a la zona fins al mig del passeig, fet que ha d’haver fet força soroll.

Sabent que és el primer cap de setmana de ‘botellons’, la policia no passa de tant en tant?”, es pregunten els veïns que han vist com ha quedat el desfibril·lador. La Policia Local, però, continua sense servei a les nits, amb la comissaria tancada i sense cap agent disponible en el cas que hi hagi alguna emergència.

Alguns incívics van cremar aquest mateix desfibril·lador, situat al costat de la guingueta Bahari, el passat estiu, mentre que al del Passeig de Manuel Puigvert, ben a prop del bar La Gàbia, van robar part l’aparell. Un fet que indigna als calellencs per tractar-se d’una màquina que pot salvar vides.

No és l’única incidència d’aquesta passada nit. Una veïna passava amb cotxe per la zona del carrer Romaní i Bernat II quan va veure fum. En acostar-s’hi, va comprovar que era un contenidor que estava cremant i va trucar als Bombers. Les flames van engolir ràpidament el contenidor groc, deixant el plàstic cremat.

Malgrat aquests fets, l’emissora pública RCTV assegura que no hi ha hagut cap incidència durant aquest primer cap de setmana sense toc de queda.

Comparteix el contingut!

Go to Top