L’últim millor servei possible de Montserrat Candini per Calella

2022-02-08T17:03:06+01:0008/02/2022|

#lectoropinaCalellaCOM: Lluís Matas

Recentment ens hem assabentat de l’obertura d’una querella per part de la Fiscalia contra la senyora Montserrat Candini, alcaldessa de Calella. Sóc conscient de la seva situació de baixa mèdica i des d’aquí li desitjo una vegada més la millor i més ràpida recuperació possible. Ara bé, vull pensar que la seva dilatada carrera política ha estat sempre guiada pel més alt esperit de servei públic.

En aquests moments hi ha, com a mínim que jo sàpiga, tres investigacions en marxa que afecten a la senyora Candini. Una afecta al finançament irregular de l’antiga Convergència (tema 3%). Una altra investigació afecta al projecte de construcció del supermercat ALDI, pel tractament poc curós que s’està fent a les ruïnes romanes del jaciment del Roser-Mujal. I una tercera investigació que afecta a la contractació de la campanya de promoció turística “és Calella” portada a terme l’any 2020.

És evident que aquestes situacions estan afectant a la gestió diària del nostre Ajuntament. De fet, hem sabut darrerament que diverses persones que prestaven serveis a l’Ajuntament han estat acomiadades per diferents situacions relatives a la seva contractació.

Segurament aquestes situacions van afectar els informes negatius en la Valoració dels Llocs de Treball que no es va arribar a completar i que, entre altres situacions, va comportar que la caserna de la Policia Local de Calella quedés tancada a les nits durant un mes i mig.

És per tot això que humilment crec que el millor últim servei possible que podria fer per Calella l’alcaldessa, Montserrat Candini, seria lliurar la seva acta personal de regidora de l’Ajuntament de Calella i donar pas a la persona de la llista de JuntsXCalella a les últimes eleccions municipals que li correspongui, això a més podria facilitar una millor recuperació mèdica de la senyora Candini.

Això mateix demano, com a ciutadà de Calella, a la resta de regidors de l’equip de govern que es puguin veure involucrats pels diferents temes investigats en el futur.

SALUT PER TOTHOM.

Comparteix el contingut!

Go to Top