Col·lapse informàtic a la benzinera Repsol de Calella

2022-04-01T20:28:48+01:0001/04/2022|

#endirecteCalellaCOM La benzinera de Calella ha hagut de tancar temporalment aquest matí durant aproximadament una hora. El motiu és el col·lapse informàtic en el sistema de pagament, un problema que s’està donant a moltes estacions de servei Repsol d’arreu de l’Estat.

La gran quantitat de de conductors que han esperat fins avui per repostar, dia en què ha entrat en vigor el descompte de 20 cèntims per litre als carburants, ha fet que el sistema s’alenteixi. Ara ja es poden utilitzar els sortidors, tot i que cal ser pacients a l’hora de fer el pagament.

Fonts de Repsol han demanat disculpes als clients que s’han vist afectats i han anunciat que esperen tenir resolt el problema el més aviat possible aquest divendres.

L’aplicació del descompte coincideix en un divendres, a les portes del cap de setmana, dia en què molts ciutadans aprofiten per fer escapades o anar a les segones residències, pel que els conductors decideixen omplir el dipòsit.

Precisament les benzineres Repsol apliquen fins a 10 cèntims més de descompte per litre als clients que utilitzin l’aplicació Waylet i la targeta Solred, a mode de fidelització. Cepsa també ho fa als clients que formen part del programa “Porque Tú Vuelves”.

Comparteix el contingut!

Go to Top