Chaplin inaugura el Festimatge en l’edició del Centenari del Cinema 9,5mm

2022-04-03T09:34:44+01:0002/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Tret de sortida al Festimatge, que converteix Calella en la capital de la imatge durant el mes d’abril. A diferents punts de la ciutat es poden veure les exposicions de fotografies i les projeccions de curtmetratges i de cinema 9,5mm, aquests últims amb música de piano en directe. Charles Chaplin, icona del cinema mut, abandera aquesta edició del Festival de la Imatge. De fet, enguany se celebra el Centenari de Cinema 9,5mm, una modalitat primordial del festival a la qual s’hi han sumat les botigues de Calella exposant peces de col•leccionisme.

Entre els curtmetratges destaquen la Gala de Cinema d’Autors Locals i la Gala de Cinema de Foto-Film, en total es faran 9 sessions de curts. També s’homenatjarà a dues persones vinculades al Festimatge des dels seus inicis que han mort recentment: Josep Maria Forn i Encarnació Soler.

La novetat d’enguany és una exposició eròtica, la primera que es mostra a Calella, a la qual només hi podran assistir els majors d’edat.

Totes les activitats són gratuïtes. El president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, demana gaudir del Festimatge, però també donar veus perquè més gent s’acosti a Calella a gaudir de la cultura.

Comparteix el contingut!

Go to Top