Festimatge: “Corriols de Llegenda” de Sergi Ferrer, el documental Premi Ciutat de Calella del Trofeu Torretes

2022-04-10T08:37:04+01:0009/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Can Saleta és l’escenari de la projecció de la Gala del Cinema Local dins les activitats del Festimatge d’enguany. Set documentals i curtmetratges amb participació calellenca entre els que hi ha el guanyador del Premi Ciutat de Calella del Trofeu Torretes, que és “Corriols de Llegenda”, un documental sobre llegendes i creences de les zones de muntanya de Calella i Sant Iscle de Vallalta i Tordera; el documental és obra del calellanc i estudiant d’audiovisuals, Sergi Ferrer. En destaca també un altre documental íntegrament enregistrat amb dron sobre Calella on s’hi poden veure indrets i racons emblemàtics de la ciutat i el mar dirigit per Jaume Forest.

Sergi Ferrer, guanyador del Premi Ciutat de Calella del Trofeu Torretes amb el seu pare, Joan Ferrer

L’auditori de Can Saleta s’ha omplert de públic per visionar els videos de la gala seleccionats per Fotofilm. “El Olvido”, un curt de ficció del columnista de CalellaCOM Hilario Marin i el realitzador Marçal Mora, també ha estat seleccionat i en breu es podrà tornar a veure a la Sala Mozart.

Tots els presents, d’una manera o altre, participaven en les vuit projecccions de la gala

Comparteix el contingut!

Go to Top