Arrenca la Setmana Santa amb les palmes beneïdes

2022-04-10T13:15:43+01:0010/04/2022|

#endirecteCalellaCOM La Plaça de l’Església plena de gom a gom per la beneïda de la palma. Enguany la celebració de la Setmana Santa té dos trets diferenciadors. Per un costat la quasi plena normalitat dels actes a l’exterior, sense limitació de públic, distàncies ni mascaretes -oficialment-, i per altra banda, per la dedicatòria explícita als refugiats ucrainesos que tenim allotjats a Calella. de fet Mossen Cinto n’ha fet referència aquest matí a l’acte de la benedicció dels palmons i branques d’olivera i llor. Aquesta tarda de diumenge de rams, a les 7 hi haurà una missa especial amb els ucraïnesos acollits a la nostra ciutat.

El Consell Pastoral convida a participar dels actes litúrgics de la setmana: aquest dilluns Sant hi haurà eucaristia a les 8 del vespre, dimarts Sant a les 9 del matí i a les 8 el vespre la celebració comunitària de la Reconciliació. Dimecres Sant torna a haver-hi eucaristia a les 8 del vespre, dijous Sant se celebra la Cena del  Senyor a les 8 del vespre i a continuació l’Adoració Eucarística. Divendres Sant, festiu, a les 11 del matí el viacrucis, a les 6 de la tarda la celebració de la Passió del Senyor

A dos quarts de nou del vespre del pròxim divendres 15 d’abril se celebrarà la Processó de la Llum i el Silenci, després de dos anys que no s’hagi pogut celebrar per la pandèmia de la COVID-19. Està previst veure en processó, si els confrares de Confraria de Setmana Santa tenen prou persones per portar-ho, les imatges de la Dolorosa, el Petó de Judes, el Crist Jacent i el Crist a la creu.

Tancaran els actes litúrgics de Setmana Santa la Vetlla Pasqual de dissabte Sant a les 10 de la nit que inclourà el Cant de l’Angel i la missa de diumenge de Pàsqua a les 12 del migdia amb el Cant de l’Àngel des del balco de l’Ajuntament i a les 7 de la tarda a l’església. El Cant de l’Àngel, enguany serà protagonitzat pel jove callelenc Adrià Gómez.

 

Comparteix el contingut!

Go to Top