En marxa un rodatge al Cementi Vell de Calella

2022-04-14T16:35:20+01:0014/04/2022|

El Cementiri Vell de Calella és, de nou, l’escenari d’un rodatge d’una quart capítol d’una sèrie que encara no s’ha estrenat que portarà per nom “Las invisibles”. Una producció espanyola que ha vingut a la nostra ciutat per rodar un suposat enterrament de la mà de la productora Diablero.

Els tècnics porten de les 8 del matí treballant per preparar el rodatge a la zona antiga del Cementiri que hi ha a prop de mar. L’empresa Cabre Junqueras també hi participa amb la logística per a produir un suposat enterrament. El Cementiri Vell és una de les localitzacions que publicita el Calella Film Office i la Maresme Film Comission.

En els enregistraments de “Las invisibles”, que van començar a principis de 2022, hi participa Lolita Flores. L’actriu no participava en cap sèrie ni curt audiovisual des de 2019.

El vent que ha fet avui a Calella ha dificultat força l’enregistrament ja que el soroll del moviment de l’aire entrava pels microfons dels actors.

Comparteix el contingut!

Go to Top