Gent de Barri de Pequín endolceix amb bunyols el Divendres Sant

2022-04-15T11:30:06+01:0015/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Aquest Divendres Sant, Gent de Barri de Pequín recupera la bunyolada popular, un dels dolços més tradicionals de l’època. Couran 60 quilos de pasta per arribar a fer fins a 400 racions de bunyols, que acompanyen d’un got de vi dolç per un preu de 7 euros.

El punt de trobada és, com no pot ser d’una altra manera, la plaça del Bunyol, al costat de la Riera Capaspre. Si vols una ració d’aquest producte gastronòmic acabat de fer, pots trobar-los fins les vuit del vespre.

A la plaça del Bunyol han muntat la parada de bunyols

Els bunyols són acabats de fer

Al llarg del dia couran 60 quilos de pasta de bunyol

Amb sucre i amb un got de vi dolç per acompanyar els bunyols

El bon temps acompanya per estar a l’aire lliure

Gent de Barri de Pequín preveu repartir unes 400 racions de bunyols

Comparteix el contingut!

Go to Top