Primers dies de platja aprofitant el bon temps de Setmana Santa

La platja ja comença a omplir-se tot i ser abril

2022-04-16T12:08:51+01:0016/04/2022|

Després d’estranyes setmanes amb un cel gris, els dies festius de Setmana Santa han vingut acompanyats de sol i calor. Per això, molts han aprofitat per encetar la temporada de platges, tant els calellencs com els primers turistes.

Pocs s’han atrevit a capbussar-se a l’aigua, encara freda en aquestes dates, però la temperatura és molt agradable per treure capes de roba i jugar a la sorra amb els més petits, fent castells o una partida de pales.

Aquesta estabilitat es mantindrà també demà diumenge i dilluns de Pasqua, durant tot el pont. Un gran al·licient pel turisme, que tot i que tenia grans esperances posades en el 2022, el conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna ha fet desestabilitzar l’any de la recuperació.

Comparteix el contingut!

Go to Top