L’esllavissada a la corba del Far obliga a tallar la carretera tot el cap de setmana

2022-04-22T19:50:35+01:0022/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Els tècnics estan treballant des d’aquest matí per assegurar el talús de la carretera per evitar nous despreniments. L’esllavissada d’aquesta nit, que ha deixat roques a la calçada, ha obligat a tallar el trànsit des de primera hora d’aquest divendres i la previsió és que estigui restringit durant tot el cap de setmana. L’avenç en els treballs determinarà si es pot avançar l’obertura de la carretera a dissabte.

Les actuacions es fan a la zona entre el Far i la rotonda dels Apartaments Codina, on les tanques impedeixen el pas tant de vehicles com de vianants, tot i que algunes persones les salten i segueixen per la zona restringida. Tampoc es pot accedir a la Platja de les Roques pel risc que es puguin desprendre roques i arribar a la platja.

Els turistes que estan de vacances als càmpings Bonavista i Roca Grossa poden entrar des de Sant Pol. La resta de vehicles han d’utilitzar l’autopista per circular entre Calella i Sant Pol.

Comparteix el contingut!

Go to Top