Llibres, roses i entitats celebren Sant Jordi a la fira traslladada a la Fàbrica Llobet

2022-04-23T10:30:20+01:0023/04/2022|

#endirecteCalellaCOM La Fira del Llibre i la Rosa s’ha traslladat a la Fàbrica Llobet per la previsió de pluja, que ja ha deixat les primeres gotes. Les llibreries calellenques ofereixen tot tipus de títols, des dels últims llibres premiats a petites joies desconegudes. Les floristeries no han posat parada, però la majoria d’estands venen la típica rosa de Sant Jordi.

La sala polivalent acull un gran nombre de parades d’entitats de la ciutat, on a més de vendre llibres i les roses, protagonistes del dia, també es poden comprar productes artesanals, alguns d’ells per recaptar fons per causes com la restauració de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda.

Els més petits també poden disfressar-se de Sant Jordi, amb cavall inclòs, i amb una espasa adaptada derrotar els elements en uns jocs medievals.

Al costat de la Fira del Llibre i la Rosa s’hi ubica el Mercat del Col·leccionista del Festimatge, on es poden veure autèntics tresors del món del cinema i la fotografia, especialment els objectes més antics.

L’Associació Cultural Codina també ven roses als Apartaments Codina pels residents de la zona que no puguin desplaçar-se fins la Fàbrica Llobet.

Comparteix el contingut!

Go to Top