El Cor Tessàlia posa música als poemes de la calellenca Maria Cardona

2022-04-24T19:24:15+01:0024/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Alguns dels versos de la poetessa calellenca Maria Cardona s’han escoltat musicats a càrrec del Cor Tessàlia, dirigit pel renebot de la poetessa, Xavier Garcia Cardona. Sota el nom “La música dels poetes”, el cor ha ofert un concert combinant el recital i la música de grans poetes com Federico García Lorca, Tomàs Garcés, Josep Carner o Francisco Gómez de Quevedo, a més dels propis de Maria Cardona.

El músic calellenc Josep Alarcón ha musicat el poema “La teva rosa”, de Maria Cardona, una obra que s’ha estrenat al concert emmarcat en l’any del centenari del naixement de la poetessa calellenca i quan es compleixen 50 anys de la seva mort.

Comparteix el contingut!

Go to Top