Patinets elèctrics que demanen pas als carrers pels quals no poden circular

2022-04-27T16:54:52+01:0027/04/2022|

#laveudeCalella “Passant pel carrer Església, veien la gent que passeja he vist diversos patinets que demanaven pas fent servir el timbre perquè t’apartis (donant més d’un cop a gent). El que trobo vergonyós és que en tot el carrer no he vist cap Policia Local ni Mosso d’Esquadra. Penso que en dies així i com els que venen ara a l’estiu pot haver més d’un problema o conflicte”, denuncia un seguidor.

No és estrany veure gent circulant amb patinets elèctrics pel carrer Església malgrat no hi poden passar. Tal com comenta el seguidor, molts toquen el timbre demanant a la gent que s’aparti, tot i que són ells els que haurien de passar per altres carrers. Molts també van en contra direcció o amb auriculars, que tampoc està permès.

Un altre seguidor comenta que avui una bicicleta gairebé l’atropella també pel carrer Església. Quan li ha recriminat que hi havia senyals que prohibien el pas de les bicis, el conductor s’ha rigut i s’ha escudat en què no era d’aquí i no entenia les senyals per continuar el seu camí per un carrer per on no pot passar.

Comparteix el contingut!

Go to Top