S’obre la carretera N-II amb pas alternatiu entre Calella i Sant Pol

2022-04-27T12:54:41+01:0027/04/2022|

#endirecteCalellaCOM Un carril de la carretera N-II ja està obert al trànsit en el tram entre Calella i Sant Pol, que estava tallat des de divendres a causa d’una esllavissada, tal com va avançar CALELLA COMUNICACIÓ. Es dona pas alternatiu als vehicles amb un semàfor, situat a l’inici de la zona on encara estan els operaris treballant per assegurar el talús.

El semàfor dona 30 segons per sentit perquè els cotxes hi puguin passar, amb un retard considerable perquè els vehicles tinguin temps de fer el recorregut entre els dos punts i evitar que es produeixin col·lisions.

La calçada s’ha fet més estreta per allunyar al màxim els vehicles del talús afectat per l’esllavissada. La circulació total encara trigarà uns dies a obrir-se, probablement fins dilluns 2 de maig s’haurà de mantenir el pas alternatiu.

Els tècnics treballen amb una gran grua per sanejar tot el turó.

Comparteix el contingut!

Go to Top