Pineda innova incorporant una dutxa per gossos a la platja habilitada

Els gossos es poden treure la sal a la dutxa habilitada

2022-05-01T09:34:15+01:0001/05/2022|

L’Ajuntament de Pineda va habilitar una platja per gossos fa uns anys, un tema de debat de plena actualitat a Calella després que el govern i l’oposició hagin decidit consensuar on s’ubicarà. Però el municipi veí ha ampliat les instal·lacions incorporant una dutxa per gossos perquè els seus propietaris els puguin treure la sal després de banyar-se al mar. És en forma de cercle i de baixa alçada, de la que surt aigua per diversos punts, com si es tractés d’un rentat de cotxes.

També s’han incorporat plats especials a set fonts perquè les mascotes també puguin beure aigua, aprofitant la que s’escapa quan beu la gent. Una d’elles també està a tocar de la platja per gossos.

L’espai destinat perquè les mascotes es puguin banyar i córrer per la sorra també s’ha ampliat, arribant als mil metres quadrats tancats. L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha anunciat totes les novetats a través de les xarxes socials, enorgullint-se de ser una “ciutat amiga de les mascotes”. Donar aquesta consideració a Calella s’ha debatut en diverses ocasions al ple municipal, però sempre s’ha tombat.

Comparteix el contingut!

Go to Top