La Fira Renaixentista rememora la Calella del passat

2022-05-07T16:52:08+01:0007/05/2022|

#endirecteCalellaCOM Calella torna al passat amb la Fira Renaixentista. Entre la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament s’hi ubiquen una cinquantena de parades d’alimentació i artesania. També hi ha un espai de jocs infantils i una zona de tallers.

El grup In Troba Veritas fan periòdicament una cercavila ambientats d’època, pregonant els actes previstos. Un d’ells és una ruta guiada per la Calella del Renaixement. Els més petits també poden optar per veure l’espectacle d’una torre d’assalt a la plaça de l’Església.

En el marc de la fira, al Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué s’exposa “A l’abordatge! Calella en temps de pirates”, una mostra amb entrada gratuïta durant aquest cap de setmana.

Comparteix el contingut!

Go to Top