L’aparcament de la Riera Capaspre recupera 120 places

  • L'estacionament té ara 300 places per cotxes i motos

  • L'aparcament de la Riera Capaspre és de sorra, sense vigilància i gratuït
2022-05-12T11:45:15+01:0012/05/2022|

L’aparcament de la Riera Capaspre torna a tenir 300 places per cotxes i motos. Gestvia ha tornat a habilitar el solar adjacent amb capacitat per 120 vehicles, que se sumen a les 180 places que ja té la resta de l’aparcament. En total són gairebé vuit mil metres quadrats de superfície.

La zona que s’ha tornat a posar en marxa és propietat d’uns particulars i es va crear l’any 2019, però durant la pandèmia es va tancar per la caiguda de la demanda. Ara, amb la previsió de recuperació del turisme i l’eliminació de les mesures que restringien la mobilitat, es torna a obrir per tal de donar cabuda a tots els vehicles. També s’ha reobert l’accés per la part superior, pel que ara hi ha dues entrades.

Gestvia assumeix el cost de la recuperació de l’aparcament a partir dels ingressos provinents de la zona blava.

L’aparcament de la Riera Capaspre és gratuït, no té vigilància i està obert 24 hores al dia. Només permet l’estacionament de cotxes i motos, però té un aparcament per autobusos ben a prop. Malgrat tenir una gran capacitat per acollir vehicles, és l’última de les opcions dels calellencs per trobar-se lluny del centre urbà. Està situat al costat de l’antiga escola Salicrú, ara enderrocada, una zona que també es preveia utilitzar com a aparcament però que encara no té cap ús.

Comparteix el contingut!

Go to Top