Una formació policial congrega una quarantena d’agents al polígon de Poblenou

  • Els agents es formen periòdicament per millorar les seves habilitats. (Foto: Ajuntament de Pineda)
2022-05-12T19:26:51+01:0012/05/2022|

Durant el dia d’avui s’han vist molts cotxes de policia al polígon industrial Mas Roger de Poblenou. El motiu és que diverses policies locals estan fent una formació sobre intervenció d’ordre públic a la nau de l’antiga empresa Gallostra.

Hi participen 45 agents de diversos rangs de les policies locals de Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Blanes i Santa Coloma de Gramenet. Durant la tarda s’han fet simulacions pràctiques per tal d’exercitar als agents en diferents tipus de situacions que els poden posar a prova.

Els agents han fet simulacres grupals d’actuacions. (Foto: Ajuntament de Pineda)

No és la primera vegada que es fa una formació policial a la mateixa nau; diversos cossos l’han escollit per fer pràctiques. L’any passat, el Sindicat Unificat de Policia (SUP) també va organitzar una formació antiterrorista per policies locals, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Ertzainza. També unitats de l’exèrcit han instruït a policies. A vegades també hi participen unitats canines per entrenar als gossos.

Comparteix el contingut!

Go to Top