Divendres 13

2022-05-13T19:56:34+01:0013/05/2022|

Avui és una data que trobem vinculada a pel•lícules de terror per una banda, i per l’altra, més de caire religiós, tenim la Verge de Fàtima…

Podem escollir entre una revisió puntual de la nostra mística interior o els ensurts i sobresalts espantadissos dels films ideats per “maltractar-nos” psíquicament… Com podem ajuntar ambdues sensacions?… Ens hi pot ajudar la por a trobar-nos amb una realitat que no és la que esperàvem?… O potser aquella lluita constant de l’àngel i el dimoni?… Fe?… Espiritualitat?… Consumisme?… Angoixa terrenal?…

No crec possible una unitat simbiòtica pel dia d’avui… Caldrà observar-ho des de totes les maneres possibles i que cadascú triï la seva realitat personal… Com que un paraigües solitari no pot acollir les dues vessants tempestuoses d’un dia tan emocionalment complicat com el d’avui, no tenim altra solució que mullar-nos…

Colo, divendres 13-maig-2022

Comparteix el contingut!

Go to Top