Actors/actrius

2022-05-20T11:17:14+01:0020/05/2022|

Aprendre a actuar, és a dir, aprendre a representar, a “ser” una altra persona, és una opció que avui dia potser no tenim massa arrelada, però si ho pensem una mica, què fan sinó, per exemple, els periodistes i comunicadors que han d’adaptar-se a les circumstàncies fent, moltes vegades, de presentadors-pallassos (que em perdonin la comparació els pallassos de veritat), de programes d’ínfima qualitat pel seu nivell intel·lectual?… I els tertulians i els membres dels jurats de concursos televisius?… I no parlem de polítics, empresaris i altres espècies xerraires… Tots tenim la nostra “bis” d’actors… A tots ens pot haver tocat, alguna vegada, saber riure les gracietes dels de més amunt… També sabem, per instint, la manera d’atreure la confiança d’aquelles persones que ens poden ajudar més endavant… Com en totes les activitats, hi ha actors bons (mereixedors d’un Òscar) i d’altres que se’ls nota d’una hora lluny que “fan teatre”… El més important, per començar, és conèixer-nos a nosaltres mateixos i assajar quina resposta donarem a situacions inesperades… Hem de saber que sempre cal fer bona cara a totes les adversitats i propostes, bones i dolentes… I finalment tenir clar que la feina d’actors/actrius és pels que es guanyen la vida amb la interpretació i ho fan professionalment i de forma seriosa en tots els àmbits artístics… A la vida real, tots som actors sense diploma o senzillament figurants sense paper…

Actuar no és disfressar-se i prou, és saber entrar en un món diferent a través del teu personatge… Apa, ja està…

Colo, 06-Agost-2020

Comparteix el contingut!

Go to Top