Calella Artesana celebra el Dia Internacional de Teixir al Carrer amb una ganxetada

2022-06-11T17:57:10+01:0011/06/2022|

#endirecteCalellaCOM L’Associació Calella Artesana celebra una ganxetada popular al Passeig Manuel Puigvert per commemorar el Dia Internacional de Teixir al Carrer. Les creacions que facin els participants es donaran a La Capsa dels Records, un projecte solidari que vol ajudar a les famílies que han patit la pèrdua d’un nadó abans de néixer. Fan objectes com estels, cors, coets, astronautes i papallones de ganxet que s’inclouran a les caixes que s’entreguen als hospitals perquè facin arribar a les famílies dels nadons estel.

Al Passeig Manuel Puigvert també s’hi celebra durant tot el dia la Fira Marinera, organitzada per l’associació Petits Creadors. S’hi poden comprar productes artesanals, es fan tallers infantils de pintar cares i ungles, una demostració de randes de coixí i també se li han sumat parades de beguda i alimentació. S’hi pot passejar fins les 21h.

Comparteix el contingut!

Go to Top