L’skatepark és el projecte guanyador dels Participatius

Pineda de Mar va inaugurar fa un any el seu skatepark, una instal·lació nova i atractiva pels seus usuaris.

Els joves calellencs utilitzen l'skatepark de Pineda

  • Construir un skatepark ha estat una proposta recurrent als Participatius i finalment s'ha proclamat guanyadora. La participació s'ha doblat malgrat continua sent molt baixa.

2022-06-15T08:19:22+01:0015/06/2022|

La proposta de construir un nou skatepark ha guanyat els Pressupostos Participatius d’aquest any. Ho ha fet amb 307 vots, pràcticament els mateixos que es van aconseguir en total en la convocatòria de l’any passat. La participació gairebé s’ha doblat, tot i que continua sent molt baixa: han votat 762 calellencs i calellenques, malgrat podien votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat.

El projecte contempla construir un espai habilitat per practicar amb el patinet, el monopatí i la bicicleta que sigui practicable, ja que el que hi ha actualment al costat de La Muntanyeta no està en condicions. Els promotors d’aquesta iniciativa plantegen ubicar-lo a prop de la piscina municipal, que sigui d’asfalt i que tingui elements per poder fer salts i trucs com baranes, rampes i una pista. En anteriors convocatòries ja s’havia presentat la construcció d’un nou skatepark. Actualment, els joves que volen practicar aquest esport van a Pineda, on fa un any es va inaugurar un parc atractiu pels usuaris.

Les altres propostes eren fer accessible els miradors instal·lant una plataforma a les escales de la piscina, que ha aplegat 184 vots; remodelar la plaça Conrad Prat, que ha aconseguit 141 vots; instal·lar bancs intel·ligents, que s’ha endut 74 vots; i col·locar una font a la Plaça del Bunyol, proposta a la qual se li han atorgat 56 vots.

Comparteix el contingut!

Go to Top