L’Església s’engalana amb dues catifes de flors per celebrar la festa de Corpus

2022-06-18T12:02:19+01:0018/06/2022|

#endirecteCalellaCOM Un grup de voluntaris i voluntàries de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau estan decorant el passadís principal de l’Església i l’entrada amb flors, formant dues grans catifes que segueixen la tradició de Corpus Christi. La pau és un dels missatges que transmeten, però també es basen en l’ecologisme.

Des de primera hora, l’equip de catifes ha estat desgranant les flors per poder omplir els patrons que ja tenien dibuixats. Es podran veure durant tot el cap de setmana, fins que els nens de la catequesi les desfacin a la missa de les 19h de diumenge.

Els curiosos que s’acosten a l’Església fotografien els treballs artesanals fets amb flors i fulles per voluntaris vinculats a la parròquia i també per nens i nenes.

Enguany, les catifes de l’Església són les úniques que es muntaran, ja que a la resta de la ciutat han decidit no fer-ho.

Comparteix el contingut!

Go to Top