Incendi a una botiga de lloguer de patinets elèctrics per l’explosió d’una bateria

  • L'ambulància ha atès a dues persones per inhalació de fum, una ha estat traslladada a l'Hospital

  • Han desallotjat 15 habitatges per precaució

  • Un fum molt negre sortia de l'establiment per l'explosió d'una bateria
2022-06-23T07:34:07+01:0022/06/2022|

Ensurt a la botiga de venda, reparació i lloguer de bicicletes i patinets elèctrics del carrer Valldebanador, anomenada RieraBikes. Poc abans de les onze de la nit ha explotat una bateria que estava carregant d’un patinet o bicicleta elèctrica, provocant un incendi a l’interior de la botiga. Un fum molt negre ha espantat als veïns, que ràpidament han trucat als Bombers.

Quatre dotacions han estat treballant en l’extinció de l’incendi, que han aconseguit controlar de forma ràpida malgrat les bateries de patinets i cotxes elèctrics són una de les preocupacions dels Bombers per la dificultat en apagar-les. De fet, les bateries eren noves. També s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra, la Policia Local i el SEM, que ha atès a dues persones per inhalació de fum de caràcter lleu. Una d’elles ha estat traslladada a l’Hospital per ser d’edat avançada.

15 habitatges han estat desallotjats per precaució fins que han aconseguit controlar el foc i han comprovat que el bloc estigués en condicions per poder tornar. Alguns dels pisos han quedat afectats pel fum, que s’ha estès ràpidament per un pati interior. També ha entrat a les cases properes que, en ser estiu, tenen les finestres obertes. L’olor a cremat s’ha pogut sentir des de diversos punts de la ciutat.

Danys materials si que s’han de lamentar, ja que la major part dels productes de la botiga han quedat afectats. Ha cremat la zona d’estació de càrrega de bateries, generat per un foc elèctric, que ha afectat també la instal·lació elèctrica i la zona dels labavos.

L’incendi ha provocat molta expectació entre les persones que es trobaven a la zona d’oci, on s’hi concentren bars, la bolera, pubs i discoteques.

Comparteix el contingut!

Go to Top