La intensa pluja inunda el carrer Anselm Clavé davant l’escola Freta

2022-06-22T11:33:17+01:0022/06/2022|

#endirecteCalellaCOM Una pluja intensa però curta, típica tempesta d’estiu, ha provocat que s’inundi el carrer Anselm Clavé davant l’escola Freta. S’ha tallat el carrer al trànsit des del Rierany dels Frares, també el pas subterrani del Rierany cap a la platja i l’accés de la Riera Capaspre, que han quedat plens d’aigua. També s’ha prohibit el bany a les platges.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per temps violent que al Maresme arriba al grau de perill màxim, de 6 sobre 6. Ha avisat de la possibilitat de pedra d’uns 2 centímetres de diàmetre, ratxes de vent de 25 metres per segon i, fins i tot, esclafits, tornados a la terra o mànegues al mar, que finalment no s’han materialitzat.

Les tempestes s’han format a la costa i porten descarregant un parell d’hores sobre el mar, a poques milles del litoral. A l’estiu, les tempestes ja solen ser intenses, sovint també curtes, que es formen ràpidament degut al contrast de temperatura entre l’aigua del mar, que és elevada per aquestes dates, i l’onada de calor que hem patit darrerament. En el moment que s’ha acostat aire fred, l’energia entre les dues masses ha format els ruixats que han sigut forts però que no són generalitzats.

Comparteix el contingut!

Go to Top