Atraccions, concerts i activitats infantils a les festes de Poblenou

  • S'han programat diversos concerts per les festes de Poblenou. (Foto: Ràdio Pineda)
  • Les festes de Poblenou són de les més primerenques de l’estiu, amb una programació que aglutina música, dansa i activitats pels més petits.

2022-06-29T19:06:12+01:0029/06/2022|

Poblenou celebra la seva Festa Major des d’aquest dijous i fins diumenge amb activitats dirigides a tots els públics. Al Passeig Costa Brava s’hi ha instal·lat la fira d’atraccions, molt esperada per la canalla, i durant el primer dia es farà un 2×1 en els tiquets, permetent gaudir de dos viatges pel preu d’un.

L’entitat Sons of Poblenou és l’encarregada d’organitzar les festes juntament amb l’Ajuntament de Pineda, que se celebren sota l’eslògan “La feria de mi barrio”. Han programat diversos concerts d’artistes locals com el cantant pinedenc Javier Ginés, que actuarà acompanyat del grup Desafío Flamenco el divendres a les 22h, o Lluís Navarro, actualment resident a Poblenou però nascut a Calella, qui va participar i arribar a la final del concurs musical “La Voz Senior”, que cantarà dissabte a les 21h. Després de Navarro arriba la nostàlgia amb la festa dels 80’s i 90’s amb els DJ José Reyes i Mario Otero. Tots els concerts se celebraran a l’aparcament del Passeig Costa Brava.

Acabat el curs escolar, els nens i nenes necessiten activitats pel que han previst una cercavila, un tobogan aquàtic i una festa de l’escuma a la plaça dels Països Catalans el dissabte al matí.

També actuaran grups de ball i escoles de dansa i el Club de las Muñecas, amb les Forces Infernals de Poblenou tancant les festes amb focs artificials.

Sons of Poblenou ha dissenyat una samarreta solidària commemorativa de la fira amb l’objectiu de recaptar diners contra el càncer infantil, que es pot comprar al preu de 5 euros a la botiga Carolina, situada a l’Avinguda Montserrat 60.

Comparteix el contingut!

Go to Top