Els Udols de Foc ajuden a suportar l’onada de calor amb un correaigua

2022-07-16T12:05:47+01:0016/07/2022|

#endirecteCalellaCOM Els 30 graus de temperatura són molt més fàcils de suportar a la plaça Lluís Gallart, on feres d’aigua de colles de diables de diversos punts de Catalunya han remullat a grans i petits. Les famílies s’han unit a la guerra d’aigua amb pistoles i, fins i tot, cubells en un ambient festiu al so dels tabals.

Als calellencs s’hi han unit també assistents dels municipis propers i els turistes que, tot i no entendre molt bé què era, els ha semblat una bona idea per refrescar-se.

És la primera vegada que els Udols de Foc organitzen un correaigua a Calella i ja tenen previst mantenir-lo cada any per la Festa Major petita combinat amb un correfoc per la Festa Major de la Minerva. La resposta del públic a la guerra d’aigua d’avui els confirma aquesta decisió.

Comparteix el contingut!

Go to Top