Veïns de Calella es concentren als Jutjats d’Arenys en contra de l’ocupació

2022-07-18T10:15:31+01:0018/07/2022|

#endirecteCalellaCOM Veïns dels Codina i d’altres punts de Calella s’han concentrat a les portes dels Jutjats d’Arenys de Mar en contra de les ocupacions, seguint la convocatòria del grup Calella Segura. “Els Apartaments Codina no permetrem la invasió ocupa” o “els propietaris tenen dret a protegir els seus habitatges”, en clara referència a la detenció dels propietaris d’un pis per intentar recuperar-lo, són alguns dels missatges que els concentrats portaven a les seves pancartes.

Per avui estava convocat un judici ràpid contra un dels ocupes acusat d’usurpació, que finalment no s’ha celebrat. Però els assistents a la concentració hi tornaran demà dimarts, quan està previst el judici dels dos propietaris detinguts, un pare i un fill de 84 i 53 anys de nacionalitat francesa.

Comparteix el contingut!

Go to Top