Una vintena d’artistes actuaran aquest agost al festival Arts d’Estiu

  • L'Arts d'Estiu se celebra a la platja de Pineda
  • L’escenari situat a l’Espai Marítim de Pineda acollirà un concert cada dia durant pràcticament tot el mes d’agost. Actuaran artistes com Manolo García, Hombres G, God Save the Queen -que repeteixen- o Fangoria i Nancys Rubias, entre d’altres.

2022-08-01T11:25:23+01:0001/08/2022|

L’onzena edició de l’Arts d’Estiu comença demà dimarts amb propostes de diferents estils: des de concerts de rock, pop i flamenc a actuacions familiars, màgia i humor. La festa d’inauguració és a càrrec de Los 40 Pop i és gratuïta, tot i que cal reservar entrada. A partir d’aquí, concerts a diari per tots els gustos.

Tots els concerts tenen entrades disponibles menys els de Pablo Alborán i Joan Manuel Serrat, pels quals es van esgotar ràpidament. God Save the Queen, un tribut al mític grup creador d’èxits com “We will rock you” o “I want to break free”, repeteix després que l’any passat pengés el cartell de “sold out”. També actuaran Joan Manuel Serrat, Hombres G, La Oreja de Van Gogh, MClan i Loquillo, Fangoria i Nancys Rubias, Joan Dausà, India Martínez, Mayumaná, Antonio José, Niña Pastori i Al Mckay’s Earth, Wind & Fire Experience.

Pels més petits s’ha programat el concert d’El Pot Petit i un espectacle de màgia del Mag Lari. També hi ha un show humorístic amb David Guapo. El festival conclourà el dia 20 amb una festa holi.

A més dels grans concerts, també hi haurà un escenari alternatiu al Village, amb música en directe, DJ’s, foodtrucks per sopar i parades comercials. La secció d’oci i restauració obre a les set de la tarda fins les dues de la matinada. Accedir-hi és gratuït i no cal tenir entrada.

L’Arts d’Estiu és un dels festivals més multitudinaris del Maresme, especialment amb el canvi d’ubicació de fa tres anys, quan es va traslladar a la platja. Per la quantitat d’artistes de renom nacionals i internacionals, també és un dels més esperats.

Comparteix el contingut!

Go to Top